Coach Marinda
Home_Training

Personal training werkwijze

Personal Coaching

Op maat, speciaal voor jou. Buiten op locatie, waar jij wilt.

Intake

We starten met een intake gesprek. Tijdens dit gesprek zullen we jouw wensen, doelen en mogelijkheden bespreken.

Na het gesprek ontvang je binnen 24 uur een plan en het prijs overzicht. Akkoord? Dan starten we binnen een week met ons eerste contactmoment.

Werkwijze_Intake
Werkwijze_start

Start traject

Deze fase staat in het teken van kennismaken. We leren elkaar kennen zodat ik mijn adviezen kan afstemmen op wat jij nodig hebt en jij aan de slag kan gaan met de eerste veranderingen.

Na de fittest stel ik het plan voor de eerste 1 a 2 maanden op.

Als ik denk dat je er klaar voor bent plannen we een moment in om het originele plan bij te schaven waar nodig en gaan we verder.

Continue in contact

Ik ben niet alleen je trainer die naast je staat tijdens de training. Elke dag van de week ben ik bereikbaar voor je. Vragen, motivatie, twijfels of gewoon een foto sturen. Alles mag.

We blijven communiceren over de vooruitgang en we blijven bijsturen waar nodig.

#personalcoaching

Werkwijze_contact

Veel gestelde vragen

Ja! Elk traject wordt op maat gemaakt en afgestemd met de deelnemer. 
Jouw wensen, doelen en niveau komen terug in het plan.

Buiten! Maar waar, dat is volledig afhankelijk van jouw situatie. Bij jou thuis, bij Coach Marinda thuis of op een locatie naar keuze.

Lees meer over trainen op locatie of thuis.

Kwaliteit en resultaat zijn belangrijke pilaren voor Coach Marinda. Dit is in veel gevallen pas na een langere periode goed zichtbaar. 3 maanden is daarom ook de minimale duur.

Nee, dat hoeft niet perse. Dat is volledig afhankelijk van jouw situatie. Het komt soms voor dat er eerst meer aandacht gaat naar het voedingspatroon of juist naar het stukje planning is jouw leefstijl. Tijdens de start fase wordt de juiste route aan je voorgesteld.

Dat is per traject verschillend maar een indicatie vind je hier.

Starten kan al met vrij weinig materiële spullen. Je hebt wel wat vrije ruimte in je agenda nodig en er wordt commitment van je gevraagd om de komende periode door te zetten.

Coach Marinda staat voor een all in aanpak. Dat houdt in dat ze streeft naar gezondheid, vitaliteit en dagen vol energie. 

Dat betekent dat doelen zoals sterker worden, fitter worden, meer energie krijgen, minder stress en meer uithoudingsvermogen haalbaar zijn.

Wil jij specifiek afvallen dan zal dat niet het doel zijn maar een middel om het bovenstaande te behalen. Dan ben je bij bij Coach Marinda niet aan het juiste adres.

Wil jij specifiek ‘breed’ en sterk worden, dan kun je beter een bodybuilder inschakelen 😉

Ja, 1 op 2 coaching is ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Start nu jouw reis

Jouw kans om te worden hoe je wilt start bij het klikken op de onderstaande button.