Coach Marinda
Personal Training Papendrecht

Coach MArinda

Personal Training Papendrecht

Je hebt doelen alleen weet je niet hoe je moet beginnen? Of heb je gebrek aan motivatie? Zoek je een stok achter de deur?

Goed nieuws! Coach Marinda’s Personal Training Papendrecht is er voor jou. Niet alleen om naast je te staan en herhalingen te tellen. Als coach staat Marinda naast je om je uitleg te geven, om je te laten nadenken en om je te laten ervaren.

Gedachten omzetten, nieuwe dingen proberen en vervolgens keuzes maken wat bij jou past.

All-in aanpak

Met haar directe aanpak, jarenlange sport en coaching ervaring en kennis van voeding vanuit orthomoleculaire studies is Coach Marinda in staat om jou te helpen op alle aspecten van een gezonde leefstijl

Voeding, beweging, training en leefstijl komen allemaal aanbod. De volgorde? Dat is afhankelijk van jouw situatie en doelen.

Na de eerste intake wordt er een plan opgemaakt voor de eerste 3 maanden. Daarna zal er regelmatig bijgestuurd worden waar nodig.

Personal training Papendrecht is geen vast traject, het is een interactie tussen 2 personen die continue de koers bekijken, evalueren en bijsturen.

Personal Training Papendrecht aan huis

Heb jij weinig tijd of kan je moeilijk van huis weg? Coach Marinda geeft de mogelijkheid om personal training aan huis te krijgen in Papendrecht. Het enige wat ze nodig heeft is 5 vierkante meter en dat jij je sportkleren aan trekt.

Heb je bij jou thuis een fijne ruimte, of train je graag buiten in de frisse lucht en heb je een mooie plek in je tuin? Dat is perfect.

Wil je liever niet bij jou thuis, maar wel de privacy die thuis trainen met zich mee brengt? Dan is Personal training Papendrecht bij Coach Marinda thuis ook een optie.

Lees hier meer over Personal Training aan huis

Personal Training Papendrecht op locatie

Is bij jou thuis geen optie maar weet je wel een ander plekje waar we kunnen bewegen? 

Woon je dicht bij de baanhoek trap of vlak bij het Vondelpark? Een ander parkje of een parkeerplaats dicht bij huis? Misschien heb je op je werk ruimte om te trainen? Er is veel mogelijk.

Neem contact op, dan doen we een bakkie samen en bespreken we, vrijblijvend, alle praktische mogelijkheden.

Coach Marinda

Blijf
door
gaan

Hi, Ik ben Marinda van der Voet.

Een deelnemer coachen is waar ik mijn passie in kwijt kan. Het sparren over jouw leefstijl geeft me energie. Wanneer ik zie dat je progressie hebt krijg ik meer motivatie om je de volgende berg op te laten klimmen.

Ik ben eerlijk en anders denkend. Ik daag je uit om aan te passen. Ik daag je uit om simpele keuzes te maken die niet altijd makkelijk zijn. Ik daag je uit om door te gaan.

Ik ben fanatiek sporter, health freak en gek op eten.

Spreek ik je snel?

Coach Marinda

© 2024 All Rights Reserved.