Coach Marinda

Coach Marinda

24 jaar sporter.
12 jaar coach.
8 jaar mama

Een rugzak vol ervaring en kennis

24 jaar. 24 jaar ben ik fanatiek sporter. Dat is best een tijd als je je bedenkt dat ik pas 28 jaar ben en er geen jaar (maand) voorbij is gegaan dat ik geen actieve sporter ben geweest.

Atletiek, korfbal, voetbal, zwemmen, crossfit, boksen en fitness. Het is allemaal voorbij gekomen op mijn sportieve pad.

Voor mij was de keuze dan ook simpel; ik moest en zal naar de sportopleiding in Rotterdam gaan. 

Tijdens en na de opleiding heb ik mogen proeven van veel sporten, veel vormen van lesgeven en heb ik bovenal nog beter mijn eigen lichaam leren kennen. Alle kennis die ik later op ging doen heb ik beter kunnen plaatsen omdat ik zelf wist hoe het lichaam functioneert. Hoe het reageert na een training waarbij je kotsend op de grond lag. Of na een vastenperiode waarbij je een week lang alleen maar sapjes mag drinken.

Ik heb van alle protocollen mogen proeven. Het zelf ervaren en vervolgens in mijn rugzak kunnen stoppen.

De rugzak die ik nog steeds heb en waar ik tijdens mijn coaching af en toe wat uit haal als ik denk dat het past bij de deelnemer.

Voeding

Voeding, mijn passie

Door de jaren heen is ook mijn visie over voeding ontstaan. Een reis van meerdere jaren waarbij ik, ook, vele aspecten heb mogen proeven (letterlijk ;).

Van vegan, tot keto en simpelweg ‘groene voeding’. Ik heb mijn eigen recepten bundel gemaakt met maarliefst 60 recepten en heb tijdens retreats in Spanje kooklessen gegeven.

Dit alles heeft gemaakt wie ik nu ben, als persoon maar vooral als coach. Ik begeleid mensen richting 1 finish. De finish van vitaliteit. 

Een finish die we niet zomaar halen want het is een finish die steeds verplaatst, vooruit, naar rechts en soms naar links. Ik zorg dat hij in beeld blijft en de deelnemer steeds een stapje dichterbij komt

Vitaal, dat is waar ik het voor doe.

Vitaliteit staat voor mij voor lichamelijk & mentaal fit, energiek en flexibel. 

Fit genoeg om een sprintje naar de bus te kunnen trekken.
Energiek genoeg om de dag door te komen zonder dipje.
Flexibel genoeg om af en toe een maaltijd over te slaan of om wat harder te trainen dan je gewend ben.

Vitaliteit slaat voor mij niet alleen voor fysiek fit, energiek en flexibel. Het weerspiegelt op de mentale staat van zijn. Is je lichaam sterk, weerbaar en vol met energie, dan zal je mindset volgen. Misschien niet meteen, maar wel snel, daar zorg ik voor.

Vitaliteit staat voor mij ook voor er kunnen zijn voor de mensen waarvan je houd. Mijn zoon, man, vrienden en familie zijn mijn drijfveer om elke dag weer te werken aan mijn vitaliteit. Zodat ik kan genieten van hun liefde, zodat ik liefde kan geven als ze dat nodig hebben.

Waar wil jij vitaal voor zijn? Voor jezelf? Voor een ander? Vertel me je verhaal en misschien kan ik je helpen op weg naar de finish.

Benieuwd hoe ik je kan helpen?

Stuur me een bericht, ik neem binnen 24 uur contact met je op.