Coach Marinda

Wat kost Personal Training

Kosten personal training

Ben je opzoek naar een schop onder je kont, een stok achter de deur of gewoon iemand die je uitleg kan geven over hoe je gezonder kan worden? De vraag; Wat kost Personal Training? zal al snel bij je boven komen. In dit blog leg ik je uit waarom er niet een vaste prijs te geven is.

Deel dit bericht in je netwerk

Personal Training op maat

Iedereen is anders, iedereen heeft een uniek leven en daarbij komt kijken dat ook nog elk lichaam reageert op andere prikkels.

Hierdoor is het als coach van te voren niet te zeggen welke stappen in welke volgorde gezet moeten worden.

Waar de ene behoefte heeft aan coaching aan de keukentafel, kan de andere direct vol gas met gewichten en attributen aan de slag

Als Coach ga ik met je in gesprek. We hebben het over je doelen, over je leefstijl, over je gezinssituatie en over je financiën. Ik maak een inschatting waar voor jou de belangrijkste behoefte ligt en aan de hand daarvan stel ik een op maat gemaakt plan voor je op en leg dit aan je voor.

Personal Training op locatie

Misschien ben je gewend dat een Personal Trainer een eigen gym heeft of in een sportschool zijn lessen geeft. Ik ben er van overtuigd dat werken aan je gezondheid niet per definitie verbonden hoeft te zijn aan een sportschool of andere indoor locatie.

Waar ik wel van overtuigd ben is dat wanneer je open staat voor coaching, dit gegeven kan worden op elke locatie naar keuze.

Als coach pas ik me aan aan jouw wensen. 

Is het voor jou lastig om de deur uit te gaan, heb je geen standaard vervoermiddel, of heb je op je werk de mogelijkheid om in je pauze te sporten, geen probleem.

Heb je dit allemaal niet, maar wil je toch in een veilige en privacy volle omgeving sporten? Bij mij thuis heb ik alle attributen en ruimte om jouw training te kunnen faciliteren. 

In ons eerste gesprek kijken we samen naar de mogelijkheden in jouw situatie.

Meer weten over Personal Training op locatie? Klik hier

Kosten van Personal Training, afhankelijk van diverse factoren.

Wat zijn dus de kosten van Personal Training? Dat is afhankelijk van o.a. deze factoren.

  • Hoevaak per week heb jij de behoefte aan een training sessie samen.
  • Hoeveel informatie sessies worden gepland.
  • Hoelang ga jij de commitment aan met Coach Marinda
  • Waar vinden de contactmomenten plaats. Op locatie of thuis?

Ben je nieuwsgierig naar wat de prijs zou zijn voor jou? Laten we dan kennismaken en een bak koffie drinken. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Ontdek meer

Je leefstijl een boost geven?

Neem contact op en we bespreken samen je doelen.

Home_Beweging